Cercar

Infantils recomanats


SAJNANI, Surya. A ver si me ves. Barcelona: La Galera, 2017. BEBETECA I1 ANI

Àlbum de coneixements per als més petits de la casa, amb format gran i fulls de cartró plastificat per a una manipulació i conservació més fàcils.

Cada doble pàgina es centra en un hàbitat: a la pàgina de la dreta ens presenta l’hàbitat i alguns dels animals que hi viuen i que haurem de buscar a la pàgina del costat, és a dir la de l’esquerra on estaran amagats per una gran il·lustració de l’estil dels mosaics. A més a més en cada hàbitat se’ns formula una pregunta vinculada als animals i als números, de manera que en acabar l’àlbum haurem après no només a identificar diversos animals sinó també a comptar fins a 10. 
Què us sembla? Interessant, no? Segur que ens permet passar moltes estones divertides en família! 

COTTON, Katie. Comptant lleons: retrats d'animals en llibertat. [S.l.]: Flamboyant, 2016. I 59 COT

Àlbum de gran format que mitjançant fotografies en blanc i negre i textos breus però evocadors ens permet descobrir com viuen alguns animals en perill d’extinció. Hi trobem des d’un lleó fins a deu zebres, de manera que a mesura que anem passant els fulls també podem jugar amb els petits a comptar els animals que hi ha en cada foto. Al final del llibre un recopilatori de les imatges ens ofereix informació complementària sobre els animals: estat de conservació de l’espècie, característiques, alimentació, etc.

Un àlbum preciós que agradarà a tota la família i destinat a recollir fons per protegir animals en perill d'extinció. Us animeu a descobrir-lo?



Mi primer imaginario alrededor del mundo. Madrid: SM, DL 2017. I Geografia

Àlbum de gran format, amb pàgines de cartró que es poden manipular amb facilitat per les mans dels més petits. Cada doble pàgina ens presenta una casa del món, amb un noi i una noia, animals, objectes, aliments, edificis, etc. propis dels diferents continents.
És una proposta enginyosa per passar estones en família, aprendre curiositats sobre el món on vivim i augmentar el nostre vocabulari. Anem de viatge?


Share/Bookmark