Cercar

Infantils recomanats


BOSCH, Montserrat. Endevines què és?:  segueix el rastre... Granollers: Alpina, 2016. 
I Jocs

Aquest àlbum recull les endevinalles seleccionades a les dues primeres edicions del concurs d’endevinalles per al calendari ZATAHan estat creades i escrites per infants de diverses escoles de Catalunya, que així mostren el seu enginy i que per facilitar-nos la feina d’endevinar ens van donant diverses pistes.


Recomanat per al amants dels jocs en general i de les endevinalles en particular i atenció que una de les endevinalles és del Nils Falandt, de l’Escola Guillem Fortuny de Cambrils. Així doncs no teniu excusa, preneu el llibre que passareu estones ben divertides i descobrireu la proposta feta des de Cambrils. Molta sort!



LEMAY, Violet. 100 Pablo Picassos. Barcelona: Joventut, 2016. I Art

Àlbum que ens apropa a la vida i l’obra d’un artista genial, Pablo Picasso. A través de les il·lustracions de Violet Lemay descobrim qui va ser, les diferents etapes de la seva pintura i la importància de la seva contribució a l’art modern. 

Tanmateix com el llibre s’adreça als infants va acompanyat d’unes propostes de joc, d’una banda ens proposa que trobem els cent Picassos que hi ha dibuixats i també trobem un àbac a la part inferior de la pàgina dreta, serà per ajudar-nos a comptar?


Recomanat per als petits artistes i amants de l’art que hi ha repartits per moltes cases. Us deixareu perdre aquesta proposta que us acosta un dels nostres gran artistes, que té Museu a Barcelona? No, veritat?


Share/Bookmark