Cercar

Infantils recomanats


MAYER, Mercer. Hay un cocodrilo debajo de mi cama. Barcelona: Corimbo, DL 2013. RECEPTES PARES I1 COR

Al voltant dels tres anys els infants estan en l’etapa dels anomenats terrors nocturns. És una etapa de l’evolució infantil que causa preocupació a les famílies i per tant qualsevol recurs que ajudi a superar-los és benvingut. El perquè d’aquests terrors pot ser per la influència familiar –tenir avis, pares o germans més grans porucs- o per alguna experiència viscuda negativament. Una bona manera de combatre’ls seria normalitzant aquestes situacions i si ho fem amb la intervenció d’algun llibre encara millor.

Avui us vull parlar de l’àlbum Hay un cocodrilo debajo de mi cama, protagonitzat per un infant que no pot dormir per culpa del cocodril que s'ha amagat sota el seu llit. Ell ja avisa els seus pares, però resulta que quan ells arriben el cocodril ja ha fugit. Al final el nostre protagonista no tindrà més remei que usar la seva astúcia i intel·ligència per deslliurar-se d’aquest visitant tant incòmode. Voleu saber com ho fa?



Us recomano aquest àlbum que m’ha encantat per la brevetat i concisió del text, que parla en primera persona al lector, i té unes il·lustracions divertides i molt acolorides que omplen les pàgines i faciliten seguir la història. Penso que pot ser un fantàstic recurs per ajudar a superar les pors dels més petits i també per encoratjar-los a usar els  seus propis recursos per dominar-los. 


Share/Bookmark