Cercar

Infantils recomanats



MATAS, Anna M. Menja'ns a la primavera. Barcelona: Barcanova, 2014. I 64 MAT

Menjar de manera saludable és molt important de cara  a establir bons hàbits i prevenir malalties, i les fruites i les verdures són uns bons aliats.

La col·lecció Menja’ns neix amb aquest objectiu, el d'ajudar-nos a fomentar el consum d’aquests aliments entre la població més jove. També vol incidir en el producte de proximitat i de temporada ja que els aliments vegetals tenen un calendari amb èpoques i zones de conreu que fan que les seves qualitats siguin les òptimes. Podem trobar al mercat cireres per Nadal, però quan les tastem trobem que no s’assemblen de res a les que acostumem a menjar quan arriba la temporada.

Aquest àlbum que avui us recomano està dedicat als productes que arriben a la primavera. Al seu interior hi trobarem un munt de curiositats i dades pràctiques, per exemple les fitxes dels productes i també consells per menjar equilibradament, fer el teu propi hort o fins i tot algunes receptes.


Us animo a descobrir-lo en família, segur que ens ajudarà a convèncer als nostres fills a l’hora de menjar un bon plat de verdura o substituir alguna llaminadura per una fruita. Ho provem?
 


OLIVÉ, Roc. Dinosaures: 150 animals prehistòrics, de petits a grans. Valls: Cossetània, 2013. I 56 OLI

Els dinosaures han exercit de sempre una gran fascinació. L’àlbum que avui us recomano us ajudarà a saber-ho tot sobre aquests animals prehistòrics, per exemple sabíeu que la paraula dinosaure vol dir llangardaix terrible? i que es classifiquen en dos grans grups segons la posició dels ossos del maluc?

El llibre està estructurat en tres grans apartats: dinosaures, rèptils marins i pterosaures. Dintre de cada apartat hi trobarem els diversos animals repartits segons les seves dimensions , amb una breu descripció i un dibuix molt realista que ens mostra el seu aspecte. El seu autor, Roc Olivé està especialitzat en la il·lustració científica i col·labora habitualment en diverses publicacions.




Us recomano que el compartiu en família, especialment si sou amants de la fauna ja extingida. Segur que n'aprendreu un munt de coses!
 


Share/Bookmark