Cercar

Infantils recomanats


RODRÍGUEZ, Beatrice. Ladrón de gallinas. Barcelona: Libros del Zorro Rojo, 2010. RECEPTES PARES I1 ZOR


Àlbum il·lustrat sense paraules, tan sols amb imatges que ens expliquen la història d’aquest lladre de gallines del títol.

Tot comença quan un matí uns amics –un ós, un conill, un gall i unes gallines amb pollets- que s’acaben d’aixecar de dormir es preparen per esmorzar. Tanmateix, amagada entre les bardisses hi ha una guineu que es mira enllaminida una de les gallines. A la següent il·lustració ja veiem com davant de l’horror dels amics, la guineu s’emporta la gallina que escataina desesperada. 


A partir d’aquest moment els amics iniciaran l’aventura de rescatar la gallina, travessaran el bosc, pujaran una muntanya, creuaran el mar, etc. Tot amb la intenció de recuperar la seva amiga, però arribaran a temps?, es trobaran amb una sorpresa?. Us convido a què ho descobriu.




Us recomano aquest àlbum per la seva proposta original i divertida: en podeu fer una lectura compartida i anar afegint les descripcions i diàlegs que acompanyarien l’àlbum en una versió més tradicional. També per les fantàstiques i expressives il·lustracions i pels valors que ens proposa: si treballeu l’amor o l’amistat és un recurs a tenir molt en compte!


Share/Bookmark