Cercar

M'ha agradat llegir...

KENNEDY, Douglas. El momento en que todo cambió. Barcelona: Planeta, 2012


“Uno de los problemas de enamorarse es que uno no puede evitar buscar significados ocultos en todas las conversaciones con la otra persona. En esa primerísima fase de la relación, cuando uno sabe que está enamorado y sospecha (pero no sabe con certeza) que el sentimiento es mutuo, y desea desesperadamente que todo salga bien, se convierte en especialista en semiótica avanzada y pasa el tiempo intentando descifrar lo que esconde cada palabra dicha entre los dos.”

Douglas Kennedy va començar la seva carrera literària com a escriptor de llibres de viatges, però el que li ha donat fama i èxits internacionals han estat les seves novel·les.

La novel·la que us recomano està dividida en tres parts que van endavant i endarrere en el temps per oferir diverses perspectives sobre aquell “moment en què tot va canviar” i que se situa al Berlín de 1984. El protagonista és Thomas Nesbitt, un escriptor madur i solitari, que s’acaba de separar de la seva esposa i que sembla incapaç d’estimar; la seva filla Candace sembla ser l'única que li inspira amor i tendresa. Un dia rep un paquet d’Alemanya i en obrir-lo veu el nom de Petra Dussman, que li fa evocar records de la seva joventut viscuts a Berlín, quan aquesta ciutat encara estava separada per un mur.

Us en recomano la lectura perquè més enllà de la història d’amor dels protagonistes, la novel·la ens parla de com les nostres decisions afecten la nostra vida i la d’aquells que ens envolten. Enmig d’una ciutat dividida, no només per un mur físic, ens trobem amb vides que s’entrellacen i s’omplen d’amor i tristesa.

Més informació:
palabras impronunciables










Share/Bookmark