Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Una setmana més us recomanem llibres infantils. Esperem que us agradin!

DARABUC. La bruixa Lletjards. Vilanova i la Geltrú: El Cep i la Nansa, 2011. Materials Adaptats LS GIN


Conte de la col·lecció “Ginjoler” que presenta el text acompanyat d’una adaptació al català signat (llengua de signes) i va acompanyat d’un DVD.

La protagonista és una bruixa, anomenada Lletjards, que té molt mal caràcter i és molt lletja (tractant-se d’una bruixa, no podia ser d’una altra manera) però també és molt presumida. Amarga la vida a tots els que es creuen al seu camí fins que troba algú molt eixerit i amb molts d’amics que mirarà de capgirar la situació.

Va acompanyat d’unes divertides il·lustracions de JuanolO, de colors vistosos, que recreen amb molt d’humor les diverses situacions.

Us el recomanem per la reflexió que pot aportar sobre els canons estètics imperants, també pel joc de repeticions i la sorpresa final.

Més informació: Llibres de Darabuc


PRESTIFILIPPO, Pablo. Catálogo de objetos traviesos: toda la verdad sobre las fieras que nos acechan en casa. Pontevedra: Factoría K de libros, 2011. I2 FAC



Àlbum il·lustrat de la col·lecció “Textos infames” que ens presenta les investigacions del professor Aristítoles (Tito per als amics). Acompanyats per les seves explicacions iniciarem un recorregut fantàstic, ple d’humor i de fantasia, que ens portarà a descobrir tots aquells objectes aparentment quotidians, que omplen les nostres cases, i que amaguen la seva autèntica natura: guants ambulants, esponges impassibles, aixetes ressentides o mitjons salvatges. Les il·lustracions acompanyen al text mantenint el mateix toc d’humor surrealista.

Recomanat per a llegir en família.

Més informació: Giraluna









Share/Bookmark