Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


I una setmana més aquí teniu les nostres recomanacions. Esperem que us agradin!


IWAMURA, Kazuo. La Poma. Barcelona: Corimbo, 2011. I1 COR

Àlbum il·lustrat, per a primers lectors, protagonitzat per una nena, la Nàstia, a qui agrada molt pujar a un turó; s’hi emporta, per a menjar-se-la, un poma vermella i deliciosa, que se li escapa de les mans i rodola turó avall. La Nàstia comença a perseguir-la i va demanant ajuda als diversos animals que la poma troba en el seu recorregut. Finalment atraparan la poma i la compartiran, guardant-ne les llavors per a plantar-les.

Recomanat per la tendresa que impregna tot el conte així com per les magnífiques il·lustracions, en carbonet, on destaca la poma vermella com una joia.

Més informació a: Editorial Corimbo





ZOLOTOW, Charlotte. Senyor conill, em vol ajudar?. Sant Joan Despí : Corimbo, 2011. I2 COR


Àlbum il·lustrat per Maurice Sendak, un dels grans il·lustradors contemporanis, premiat el 1970 amb el “Hans Christian Andersen” pel conjunt de la seva obra, i del que s’ha portat al cinema la seva obra “Donde viven los mostruos”.

Els protagonistes són una nena i un conill; ella li demana ajuda perquè ha de fer un regal d’aniversari a la seva mare i no sap què triar. A través del diàleg que s’estableix la nena va definint què és el que li agrada a la seva mare fins a trobar el regal ideal.

Recomanat per les pictòriques il·lustracions de Sendak, que tenen un aire vintage (són de 1962) i en les que la natura és el tercer protagonista; també perquè és totalment dialogat, fet no gaire habitual.

Més informació a: Al·lots el Petit Princep




Share/Bookmark