Cercar

Llibres comentats a Ràdio Cambrils


Aquesta setmana us presentem dos llibres que acosten la natura als infants i que esperem que us agradin.




MAURIS, Elisabeth. El Mar. Barcelona: Cruïlla, 2011. I Natura

Llibre de coneixements que pertany a la col·lecció Exploro la natura. Està estructurat en diversos capítols que ens expliquen quina diferència hi ha entre el mar i l’oceà, el ritme de les marees, la fauna i la flora marines i els perills que l’amenacen, etc. Està il·lustrat amb profusió de fotos i de dibuixos que acompanyen els textos explicatius. Aquests textos, escrits en grafies diferents aporten informacions i curiositats, de manera amena i adient per als infants.


GENECHTEN, Guido van. La Gran orquestra del bosc. [Sant Cugat del Vallès]: Símbol, 2011. I1 SIM

Àlbum il·lustrat, adreçat a infants i famílies, que és un homenatge a la natura i en concret als ocells. El llibre comença quan tot just comença a clarejar i ens va presentant els ocells amb els seus sons característics fins arribar al primer raig de sol i el cant del gall que assenyala que el gran concert del bosc pot començar.

Recomanat per la qualitat de les il·lustracions, pel seu gran format i la repetició, amb onomatopeies del cant dels diferents ocells, que el fa atractiu i adient per ser narrat en veu alta i amb la participació dels infants.

Més informació a:

Sobre l'autor
Bloc Al·lotsPetitPrincep



A partir del minut 35.


Share/Bookmark